Vitamin Terbaik Untuk Anda Yang Ingin Hamil

Vitamin Terbaik Untuk Anda Yang Ingin Hamil | Khas untuk sahabat-sahabat Nur yang ingin hamil. Ramai yang bertanyakan kepada Nur adakah selepas berkahwin, kalau masih belum hamil, itu tandanya kita TIDAK SUBUR?

Sebenarnya tidak semestinya, kadang-kadang ia disebabkan oleh badan yang kekurangan nutrisi kerana kekurangan nutrisi boleh juga menyebabkan kesukaran untuk hamil. Disebabkan itu sangat penting untuk ambil supplemen seawal kita merancang untuk hamil supaya badan kita sedia menerima kehadiran bayi dalam rahim lagi.

Jadi apa yang boleh Nur cadangkan kepada mereka yang berhajat ingin hamil sekiranya tiada masalah seperti cyst, fibroid, period tidak teratur dan sebagainya mestilah mengambil nutrisi yang lengkap. Antara pilihan terbaik adalah SET PRENATAL / SEBELUM HAMIL. Ianya mengandungi nutrisi yang secukupnya yang diperlukan oleh badan sebagai persediaan untuk hamil.

vitamin terbaik ingin hamil

Dari Wall Dr Hamid Arshat:

Ramai wanita yang salah anggap multivitamin seperti obimin atau lain jenama yang diberikan waktu hamil menyebabkan saiz bayi besar waktu lahir.

Pil vitamin ini penting untuk kesihatan ibu dan untuk bina darah untuk cegah kurang darah waktu bersalin. Pil-pil kalsium untuk bina tulang, folic untuk keperluan semua sel-sel baru untuk janin dan fish oil sebagai sumber omega3 dan DHA untuk sel-sel otak bayi untuk jadi anak pintar.

Setelah bersalin TERUSKAN makan supplemen-supplemen tersebut untuk cepat pulih rahim dan kekuatan badan serta untuk susu ibu yang berkualiti. Saya cadangkan pil-pil tersebut patut dimakan terus menerus hingga akhir hayat seseorang wanita.

Bila badan cukup nutrisi dan supplemen diambil dengan berkesan sesuai dengan keperluan nutrisi badan, InsyaAllah kita mampu dan berjaya untuk hamil dan jangan lupa, Allah sudah menjanjikan yang terbaik buat kita sekiranya kita berusaha dengan menyediakan badan yang sihat, ianya menunjukkan kesediaan kita sendiri untuk hamil dan menerima insan baru dalam rahim kita.

Jadi untuk sahabat-sahabat Nur di luar sana yang sudah berkahwin tapi belum hamil, dengan izin Allah Nur cuba bantu yang terbaik. Siapa lah yang tidak inginkan zuriat kan? Jom ikhtiar bersama!

INGIN DAPATKAN SET PRENATAL / SEBELUM HAMIL UNTUK YANG TERSAYANG?

Anda boleh terus mendapatkan Set PreNatal Shaklee di butang eSell di bawah (klik). Pastikan produk yang betul sebelum membuat pembayaran, dan anda boleh uncheck mana yang tidak berkenaan. Kemudian sila hubungi kami untuk mendapatkan jadual pemakanan eksklusif setelah pembelian dibuat.

set kehamilan shaklee

Untuk pertanyaan lanjut hubungi kami nombor tertera di bawah 🙂

*DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di GELANG PATAH, Taman Nusantara, Nusa Bayu, Nusa Idaman, Nusa Indah. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia. Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi :

SMS/WhatsApp : +6017-8437316 / +6017-8437314

Email : vitaminrichshoppe@gmail.com

Masukkan No. ID Sponsor (916214) jika daftar keahlian (Ekspres Enrollment) Join Now

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Comments (0)
Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org