Testimoni ESP Shaklee Terkini 2017

Protein soya ESP Shaklee (ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder with Vanila Powder) yang lebih dikenali sebagai ESP Shaklee, merupakan salah satu daripada hot product di dalam rangkaian produk kesihatan Shaklee. Google sahaja lah di internet, pelbagai testimoni ESP anda boleh jumpa.

Top 10 best seller shaklee products at Malaysia

Kita sendiri terdiri daripada berjuta-juta sel. Makanan sel ialah protein. Secara purata, pembaharuan sel memerlukan 90 hari. Jadi, untuk mendapatkan sel badan yang cantik, anda perlu konsisten mengamalkan ESP Shaklee sekurang-kurangnya 90 hari (bersamaan 2 kanister ESP)!

Testimoni ESP Pengguna Tegar (2013-2017)

Sebagai pengguna tegar ESP sejak Oktober 2013, KakNur akui memang rasa sangat berbeza hari minum ESP dan hari tanpa minum ESP. Paling konsisten minum ESP setiap hari terutama apabila hamil anak kedua, berpuasa, dan sepanjang menyusukan anak.

Di antara side effect ESP yang KakNur rasai sendiri ialah badan lebih bertenaga, perut tak mudah rasa lapar, kulit wajah terasa lebih lembut berseri, lebih lembap dan tona kulit lebih sekata.

Kali pertama minum ESP Shaklee, selepas 3 minggu kawan-kawan pejabat tegur muka glowing ingatkan KakNur pakai bedak tebal seinci 😅 Sebabnya, sebelum ni ofismate tegur muka KakNur nampak pucat macam kurang darah. Berbeza pula hari tue dapat pujian tetiba 😂

testimoni esp shaklee terkini 2017

Terkejut juga masa tue sebab KakNur jarang nak bermekap tebal hari-hari bila keluar pergi kerja muka dibiarkan dengan krim pelembap dan lipgloss sahaja. Bila dapat pujian dari kawan-kawan, muka nampak berseri-seri kulit pula kemerah-merahan. Rasa bersyukur sangat! Alhamdulillah…

Begitulah kisah cinta testimoni ESP pengalaman sendiri, yang kini sudah 4 tahun mengamalkan ESP Shaklee. KakNur yakin dengan ESP Shaklee ini kerana telah mengamalkan dan merasai sendiri khasiatnya.

Testimoni ESP Shaklee Terkini 2017

Bukan KakNur seorang sahaja tau yang jatuh cinta dengan ESP Shaklee nie, malah, khasiat Shaklee ESP ini turut diakui oleh beberapa pengguna tegar ESP lain. Jom ikuti live testimoni ESP dari mereka…

(1) Testimoni ESP Puan Izzati :

testimoni terkini shaklee esp 2017 part 2

“jerawat saya makin pudar..jerawat lejen tu sebab paling lama nak surut. Parut makin pudar. Kulit semakin pinkish..semua gara-gara ESP dengan izin Allah. Alhamdulillah..” – Puan Izzati

(2) Testimoni ESP Puan Norhashima

 

shaklee testimoni terkini 2017

“Alhamdulillah konsisten ambil ESP jerawat yang degil semua hilang. Yang penting jangan skip, konsisten dan doa” – Puan Norhashima

(3) Testimoni ESP Puan Dahlia (2011-2017)

Esp shaklee testimoni terkini 2017

“Dulu muka kusam teruk. Sekarang Alhamdulillah nampak beza” – Puan Dahlia

(4) Testimoni ESP Puan Syikin (2013-2017)

esp shaklee testimoni terkini 2017

“Puas hati dengan ESP. Dah amalkan 4 tahun. Parut jerawat yang kaw-kaw merimbun dulu dah takda. Makkn lama minum, makin puas hati tau 😗” – Puan Syikin

Mengapa Ramai Jatuh Cinta Dengan ESP Shaklee?

ESP merupakan suplemen protein lengkap dengan 9 Asid Amino perlu, yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. ESP diperkaya dengan 5 sumber vitamin, dan 4 sumber mineral.

Setiap 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya non-GMO (non-Genetically Modified Organism)! Kebanyakan kacang soya di pasaran sudah diubah genetiknya, untuk memenuhi permintaan pasaran yang tinggi.

Kelebihan Shaklee ESP

Kandungan Indeks Glisemik (G.I) ESP yang rendah, 39 G.I sahaja, menjadikan ESP sesuai diambil oleh semua lapisan. ESP membantu mengekalkan paras gula dalam darah, dan amat penting untuk pengurangan berat badan, serta penjagaan kesihatan dalam jangkamasa panjang. ESP popular di kalangan pencinta ESP sebagai suplemen asas keluarga.

Cara Nak Beli Shaklee ESP Soy Protein

Mesti anda sangat teruja nak mencuba protein soya ESP ini, kan? Harga 1 tin ESP Soy Protein ini ialah RM161.25 sahaja (tak termasuk GST & postage), dengan beratnya 850 gram.

Anda ada 2 pilihan mudah untuk mendapatkan ESP Soy Protein ini:

(1) Secara online. Anda boleh buat belian di laman eSell Shaklee (1 can ESP Soy Protein). Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

(2) Untuk penjimatan berganda, WhatsApp kami di 017-8437316 untuk kami bantu anda daftar ahli & buat pembelian 1 kanister ESP Soy Protein hari ini. Jimat banyak bila daftar ahli, tau!

Nak tahu lebih lanjut, hanya WhatsApp kami di 017-8437316 😀

*DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di GELANG PATAH, Taman Nusantara, Setia Eco Gardens, Nusa Bayu, Nusa Idaman, Nusa Indah, Iskandar Puteri. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia. Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

SMS/WhatsApp : cahayavitamin.wasap.my

Daftar keahlian (Ekspres Enrollment) Join Now” dapatkan penjimatan hampir 20%!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Comments(3)
  1. Rahasimah November 15, 2017
    • Nur Razali November 16, 2017
  2. Noriza Rahman November 17, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org