Shaklee Youth SkinCare Produk Penjagaan Wajah Buatkan Anda Tampak 10 Tahun Lebih Muda

Shaklee Youth SkinCare Produk Penjagaan Wajah Buatkan Anda Tampak 10 Tahun Lebih Muda ~ Rasa teruja nak kongsikan dengan anda tentang Youth SkinCare dari Shaklee yang merupakan produk penjagaan wajah buatkan anda nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Shaklee Youth SkinCare Produk Penjagaan Wajah Buatkan Anda Tampak 10 Tahun Lebih Muda

Maklumlah sebab kami dapat tahu bahawa Youth SkinCare dari Shaklee ini boleh bantu menukar usia kulit wajah 1 dekad awal.

Bermakna sesiapa yang menggunakan Youth SkinCare, jika sebelum ini kulit wajahnya berumur 40 tahun, selepas 90-100 hari menggunakan Youth kulit wajah mereka boleh berubah menjadi 30 tahun! Siapa yang tak mahu kan?

Kunci utama untuk dapatkan kulit yang cantik dan kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit dengan kadar yang lebih cepat.

Kulit muda memperbaharui sel kulit pada kadar yang optimum, dan menghasilkan semula kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu dan berseri.

Namun, seiring dengan peningkatan usia, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan jadi perlahan, kolagen dan elastin yang dihasilkan turut berkurangan.

Kelebihan Produk Penjagaan Wajah Shaklee YOUTH SkinCare

Shaklee Youth SkinCare Produk Penjagaan Wajah Tampak 10 Tahun Lebih Muda

Berbeza dari produk penjagaan wajah yang lain, teknologi canggih Shaklee YOUTH bukan sahaja menangani penuaan di permukaan kulit. Malah, ia bertindak pada sel kulit.

Ini bermakna, Shaklee YOUTH tidak hanya beri manfaat perlindungan dan pembaikan, malah ia turut menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.

Mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses dipatenkan, Youth Activating Serum misalnya memperbaharui sel kulit 10 kali ganda lebih cepat.

Rangkaian Produk Penjagaan Wajah Shaklee YOUTH SkinCare

(1) Youth Luminous Gel Oil Cleanser

Pencuci muka 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, dan punyai pH seimbang.

Pencuci Muka YOUTH Shaklee

Pembersih muka ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten, dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit untuk langkah seterusnya.

(2) Youth Perfecting Skin Toner

Toner YOUTH Shaklee

Perfecting Skin Toner bantu membebaskan kulit dari masalah sel-sel kusam, membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit cerah berseri.

(3) Youth Activating Serum

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk pembaharuan sel-sel kritikal.

Serum YOUTH Shaklee

Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex yang berkesan, serum ini menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel.

Ia membuatkan kulit kelihatan lebih muda, remaja dan berseri.

(4) Youth Age Defense Moisturizer SPF 50

Age Defense Moisturizer SPF 50 merupakan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/ UVB, yang melindungi kulit lebih dari sekadar sinaran matahari. Vitamin dan nutrien botani melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh.

(5) Youth Advanced Renewal Night Cream – Light

Krim malam Youth ini mengandungi ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit ketika tidur.

Krim Malam YOUTH Shaklee

Campuran botanikal istimewa ini membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah. Bagaikan rawatan muka ketika tidur.

(6) Youth Radiance C+E

Mengandungi 20% dos vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E YOUTH Skincare

Youth Radiance C+E berfungsi mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Bagaimana Nak Dapatkan Shaklee YOUTH SkinCare?

Produk penjagaan kulit Shaklee YOUTH akan dilancarkan secara rasmi pada bulan Mac 2018.

Sebelum tue apa kata, kami kongsikan kepada anda testimoni sebenar pengguna yang sudah merasai sendiri keberkesanan Shaklee YOUTH ini.

(1) Testimoni Youth, 50-an (Masalah Jerawat Teruk dan Pori Besar)

Testimoni YOUTH Skincare Umur 50 tahun

(2) Testimoni Youth, 50-an (Dark Spot 20 tahun berkurang lepas 30 hari guna YOUTH) 

Testimoni YOUTH Jeragat 20 tahun Hilang lepas 30 hari guna YOUTH

(3) Testimoni Youth, LELAKI 40-an. (Parut bekas jerawat yang sangat ketara. Lubang pori yang sangat besar.)

Testimoni YOUTH Skincare Lelaki

(4) Testimoni Youth, 50-an. (Muka berjeragat dan wrinkles)

Testimoni YOUTH Shaklee Jeragat

(5) Testimoni Youth, 30-an. (Muka berjerawat dan ada parut jerawat)

Testimoni YOUTH Skincare Umur 30

(6) Testimoni Youth, 20-an

Testimoni YOUTH umur 20an

Nak tahu, kajian klinikal mendapati bahawa 100% wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari menggunakan YOUTH. Malah, penggunaan berterusan YOUTH telah membantu 2/3 wanita mengubah kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Jadi, jika anda berminat nak dapatkan Shaklee YOUTH SkinCare ini, boleh hubungi kami untuk booking set anda, dan kami akan cepat-cepat hubungi anda bulan Mac 2018 nanti.

Nak order Set Penjagaan Wajah Shaklee YOUTH?

WhatsApp kami di 017-8437316 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Nur Razali untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Comments (1)
  1. arnie February 21, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org