Shaklee Promosi Julai 2017 PWP Cooler Bag Merah Bersama Sudu Vivix Eksklusif

Shaklee Promosi Julai 2017 PWP Cooler Bag Merah Bersama Sudu Vivix Eksklusif ~ Hi semua. Salam Syawal. Berita baik untuk pengguna setia Vivix. Bulan Julai 2017 ini, anda berpeluang untuk dapatkan Red Hot Cooler Bag yang best sangat, purchase-with-purchase (PWP) dengan setiap belian 2 botol Vivix.

Shaklee Promosi Julai 2017 PWP Cooler Bag Merah Bersama Sudu Vivix Eksklusif

Shaklee Promosi Julai 2017 PWP Cooler Bag Merah Bersama Sudu Vivix Eksklusif

Bukan itu sahaja, siap ada sudu Vivix eksklusif dan cantik tau. Belum pernah lagi, beli Vivix dapat sudu.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda boleh PWP cooler bag Vivix ini dengan hanya RM29.89 sahaja (bernilai RM60). Boleh isi 6 hingga 8 botol Vivix sejuk. Siap disediakan tempat untuk letak sudu juga. Besarkan ruang cooler bag Vivix Shaklee ni.

Oh ya, cooler bag ni bukan untuk isi Vivix sahaja tapi boleh juga buat isi lunch box, minuman sejuk, susu perahan bayi (EBM) dan lain-lain. Stylish sangat bawa cooler beg yang merah menawan nie. Tetiba teringat masa kerja dulu berangkut macam-macam beg termasuk la cooler beg untuk jayakan penyusuan abang awisy 😅 Memori sungguh!

Harga 1 botol Vivix ialah RM475. Tapi, bila anda beli 2 botol terus, bukan setakat dapat PWP cooler bag yang cantik ini, terus layak dapat Free Membership. Maknanya, akan terus dapat beli dengan harga ahli yang jauh lebih jimat dan menyihatkan duit poket anda. WhatsApp ke 017-8437316 untuk info lanjut.

PWP Shaklee Reach For The Stars Tumbler Julai 2017

Dengan belian Vitality Set pula, anda berpeluang untuk dapat tumbler biru ‘Reach For The Stars’ ini pada harga RM23.32 sahaja (bernilai RM80).
Vitality Set mengandungi 6 jenis vitamin yang popular iaitu:

PWP Shaklee Reach For The Stars Tumbler Julai 2017

  1. ESP Energizing Soy Protein
  2. Vita-Lea Iron Formula
  3. Vita-C Plus
  4. B-Complex
  5. OmegaGuard
  6. Vita-E Complex

Keenam-enam vitamin ini ialah suplemen asas yang boleh diambil oleh semua golongan, lelaki dan juga wanita. Untuk kulit cantik, bertenaga, kesihatan optimum dan ibu selepas bersalin.

Pelapik cawan shaklee

Bagi yang terlepas dapatkan Twin Pack Coasters sepanjang bulan Jun yang lalu, inilah peluang untuk anda dapatkannya semula. Cantik sangat untuk dihidangkan kepada para tetamu di musim Raya ini.

Tapi kan, while stock last sahaja tau.

Ada 3 jenis design coasters yang berlainan, pada harga RM9.96 sahaja (bernilai RM20).

Dari 1-15 Julai 2017, belian produk Shaklee bernilai 100uv, anda boleh dapatan coasters berwarna putih dan hijau, dengan corak “Live Well Be Well” (rujuk poster di atas).

Dari 16-31 Julai 2017, belian produk Shaklee bernilai 100uv, anda boleh dapatan coasters berwarna putih dan hijau, dengan corak “logo Shaklee” (rujuk poster di atas).

Sepanjang 1-31 Julai 2017, beli 1 botol Vivix, anda boleh dapatkan coasters berwarna merah, dengan corak menarik bertemakan Vivix.

Peluang Buat Side Income Untuk Suri Rumah Modal Sangat Rendah

Boleh Ke Saya Nak Beli Produk Dengan Harga Ahli?

Boleh adik, abang, kakak cantik. Dengan syarat, meh lah daftar ahli Shaklee bersama team kami terlebih dahulu. Tak mahal, murah sahaja, hanya RM69 sahaja (tak termasuk postage member kit). Automatik anda akan dapat beli semua produk pada harga diskaun paling murah di pasaran, iaitu harga ahli.

Tak best lah kan, kalau diri kita tak daftar keahlian pun, tapi paksa pengedar jual pada harga ahli. Setiap urusniaga, ada akad jual belinya. Kita mungkin rasa seronok dapat beli pada harga yang kita sepatutnya tak layak dapat pun. Tapi, tak mustahil ada bahagian lain yang ditarik dari kita.

Lagipun, ada banyak benefit jadi ahli Shaklee nie tau. Nanti kita sembang lebih detail. 😉

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee di Gelang Patah, Taman Nusantara, Nusa Idaman, Nusa Bayu, dan Setia Eco Gardens. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

Nur Razali
WhatsApp ke 017-843 7316 (WhatsApp sahaja). Atau, terus register online di Join Now” sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org