Perlindungan Antioksida Dari Dalam

Perlindungan antioksida dari dalam. Untuk mempertingkatkan kesihatan anda serta memastikan kulit anda sihat dan berseri untuk lebih lama, dapatkan manfaat kebaikan Carotomax perlindungan antioksida dari dalam melalui pengambilan suplemen harian anda.

Perlindungan Antioksida Dari Dalam ~ Carotomax Shaklee

Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksida yang ditemui dalam buah-buahan, sayuran dan tumbuhan lain dengan mengasingkan dan menghasilkan pelbagai bentuk karotenoid semulajadi.

Vitamin antioksidan terbaik shaklee

Shaklee Carotomax mengandungi antioksida larut lemak dikenali sebagai karotenoid yang memberikan perlindungan antioksida tinggi untuk menggalakkan sel-sel yang lebih sihat dari dalam untuk kesihatan yang lebih baik termasuk kulit anda.

Keistimewaan Carotomax Shaklee

1. Adunan khas enam karotenoid yang sangat bermanfaat; Astaxanthin, Alpha, Beta Carotene, Lycopene, Lutein dan Zeaxanthin

2. Purata pengambilan harian karotenoid lutein, likopena dan beta karotena hanyalah 8mg. Carotomax menyediakan lebih 13mg karotenoid yang sangat bermanfaat. Adunan itu adalah lebih daripada 1.5x purata pengambilan harian yang dianggarkan.

3. Mengandungi ekstrak tomato, mikroalga, minyak sawit dan marigold.

Tingkatkan Perlindungan Antioksida Dengan Karotenoid

  • mengekalkan kulit yang sihat dan kelihatan lebih muda*
  • menyokong sistem imun yang kuat dan membantu mengekalkan kesihatan yang berpanjangan*

Manfaat shaklee carotomax

Sekiranya berminat untuk mendapatkan Carotomax, anda boleh beli dan dapatkan dari pengedar Shaklee yang sah seperti kami sahaja untuk memastikan ketulenan produk Shaklee dan konsultasi cara pemakanan yang berkesan. In Shaa Allah 😊

(1) Boleh dapatkan secara online di sini (klik). Ikut sahaja arahan di page tersebut. 100% secured.

(2) Atau, WhatsApp sahaja “Nak beli Carotomax” ke cahayavitamin.wasap Fast reply. 😀

**Kami ialah Pengedar Sah Shaklee di Gelang Patah, Taman Nusantara, Nusa Indah, Nusa Bayu, Nusa Sentral, Nusa Idaman, Setia Eco Gardens dan Iskandar Puteri . Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Nur Razali
Pengedar Shaklee aktif sejak 2013.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org