Pengedar Shaklee Skudai dan Kota SouthKey 2017

Pengedar Shaklee Skudai dan Kota SouthKey 2017 ~ Assalamualaikum dan Hi semua! Mudah-mudahan sihat sentiasa. Entri hari ni KakNur nak introduce salah seorang leader paling aktif sejak tahun 2013 hingga hari ini merupakan Pengedar Shaklee Skudai dan Kota SouthKey 2017.

Beberapa bulan lepas KakNur ada share dengan anda kan pengalaman rakan-rakan niaga CV.com rata-rata bermula sebagai pengguna produk Shaklee selepas berpuas hati dan jatuh cinta dengan keberkesanannya kemudian terbuka hati mendaftar ahli untuk berbiz Shaklee.

Puan Nurfatin adalah salah seorang Leader Shaklee CV.com bermula sebagai pengguna dan kini bergerak secara aktif sebagai Pengedar Shaklee Skudai dan Kota SouthKey Berdekatan Anda! Jika kalian berada di sekitar Skudai, Bandar Selesa Jaya, Taman Nusa Bestari, Taman Ungku Tun Aminah, Mutiara Rini dan kawasan berdekatan boleh menghubungi Puan Nurfatin atau panggilan mesra disapa Aten a.k.a MaMa Aira untuk mendapatkan Produk Shaklee pilihan anda, konsultasi dan servis dijamin, In Shaa Allah 😊

Pengedar shaklee southkey 2017

Jom kita jengah bagaimana Aten terjatuh cinta dengan produk Shaklee ni 😊

Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

Assalamualaikum, Di sini lahirnya sebuah cinta 🙂 berkenalan dengan Shaklee pada mulanya dengan kakak Aten yang sekarang dalam family Shaklee kira pangkat “mommy” 

Permulaan Aten consume Set Resdung sebab Aten kerap bersin tak kene tempat dan cuaca, sejak consume Alfalfa, Vit C dan B Complex Alhamdulillah perubahan sangat memberangsangkan tak ada lagi selsema tak kira masa, hehehe dan selepas itu Aten consume Carotomax untuk mata, untuk rabun yang makin lama makin teruk. Alhamdulillah aten masih boleh kekal tidak menggunakan cermin mata untuk melihat! Dan ceritaaa..

Macam mana boleh menjadi AHLI?

Aten menjadi ahli dengan pendaftaran FREE kumpul order lebih dari RM660 korang dah boleh join ahli free! Akhir bulan 12 Aten sah menjadi AHLI SHAKLEE. Dalam dunia Shaklee Aten bersyukur dikenalkan oleh orang-orang yang sangat ‘WOW’ di mana kami letakkan ALLAH S.W.T sebagai yang paling utama dalam setiap pekerjaan harian dan perniagaan. Dengan Shaklee Aten banyak belajar tentang hidup di dunia ni perlu untuk membawa bekalan di sana nanti. Kesihatan adalah anugerah paling berharga yang kita perlu jaga. Nak tau banyak join ahli la ye 😉 hehehe. Sampai bulan 2 kalau tak silap Aten dapat naik 1 anak tangga sebagai Supervisor Shaklee berkat pertolongan ‘mommy’ & ‘nanny’ dan semue susur galur dalam group rahsia kami..dan sampailah sekarang dah jadi Mama kepada Nur Dinah Nuwairah, Aten masih bercinta dengan Shaklee :)

Antara set Shaklee yang Aten pernah dan sedang amalkan sehingga sekarang adalah :

  • set naikkan berat badan
  • vitamin dan syampu prosante untuk atasi masalah rambut gugur
  • set berpuasa
  • set mengandung
  • set berpantang
  • set menyusu

Pengedar shaklee southkey jb

Dan yang paling menariknya hasil jualan untung runcit dan bonus Shaklee setiap bulan, Aten dapat belikan suplemen untuk umi ayah. Alhamdulillah ! Seronok kan. Dengan berbisnes dapat bantu Aten supply vitamin untuk kesihatan ibu dan ayahnya setiap bulan.

Cara Hubungi Aten Razali

Anda boleh hubungi Aten untuk dapatkan produk Shaklee (ready stock sentiasa ada) atau daftar keahlian Shaklee.

Aten Razali
Facebook : Aten Razali
Instagram : @atenvitamin
HP : 011-2769 4417

Shaklee Skudai, Kota SouthKey, Permas dan Bandaraya Johor Bahru

Jika anda ingin bersama Aten untuk menjana pendapatan bersama Shaklee secara part time atau full time boleh lah menghubungi beliau ya. Tak rugi, makan sendiri pun ada banyak untungnya apatah lagi jika berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee dan keluarga besar Empire Glorious Team. Bimbingan disediakan yang penting ada kemahuan yang kuat untuk BERJAYA, RAJIN dan ISTIQAMAH melakukan sesuatu perkara. In shaa Allah.

Orang kata jika tak mulakan langkah pertama bagaimana nak tau potensi diri. Usah terpengaruh dengan bisikan yang mengatakan tak boleh sebelum cuba.

Adakah kita boleh meramal masa depan? Semua orang ingin berjaya namun tidak semua orang mampu mengatur langkah pertama.

Jika ada sebarang soalan atau nak beli vitamin Shaklee sekali dengan daftar jadi ahli, anda boleh terus hubungi Aten di 011-27694417.

Aten Razali (Pengedar Shaklee Anda)

Daftar keahlian Shaklee segera (Ekspres Enrollment)  di Join Now” sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Comments(6)
  1. fiqashaari September 3, 2014
    • Nur Razali September 3, 2014
  2. fiqashaari September 3, 2014
    • Nur Razali September 3, 2014
  3. Rahasimah June 1, 2017
Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org