Ingin Daftar Ahli Shaklee?

Kami berbesar hati dan sangat mengalu-alukan kedatangan anda untuk menyertai keluarga besar Empire Glorious Team. Anda boleh memilih untuk menjalankan bisnes Shaklee secara separuh masa mahupun sepenuh masa. Anda seolah-olah mempunyai empayar perniagaan sendiri kerana andalah yang menentukan BONUS atau jumlah pendapatan anda – You Sign Your Own Cheque!

Pendapatan TANPA HAD bersama Shaklee!

Bagaimana nak daftar Ahli Shaklee atau nak jadi Pengedar?

Ada 2 cara iaitu secara BERBAYAR dan juga secara PERCUMA:

(1) Bayar RM79.50 (Semenanjung) / RM100.70 (Sabah & Sarawak) sahaja untuk yuran keahlian seumur hidup.

(2) Keahlian PERCUMA dengan pembelian produk bernilai 200 points (anggaran RM680)

Anda hanya perlu menghubungi kami untuk urusan pendaftaran keahlian Shaklee. Kami akan daftarkan anda secara ONLINE dan anda akan terus menerima Shaklee ID baru anda on-the-spot! Tidak perlu tunggu 2-3 hari kemudian! Malah anda juga boleh terus membuat pesanan barang semasa proses pendaftaran keahlian tersebut bagi menjimatkan kos penghantaran!

Atau anda boleh juga (walk-in) ke mana-mana 7 cawangan Shaklee yang sah berdekatan dan menamakan kami sebagai penaja (sponsor/upline) anda dengan menggunakan Shaklee ID 916214 (Nur Fairuz Razali)

Berapakah yuran keahlian Shaklee?

Yuran keahlian hanyalah RM68.90 sahaja dan tambahan kos penghantaran kadar rata kit ahli (Distributor Kit) sebanyak RM10.60 (Semenanjung) & RM21.20 (Sabah & Sarawak).

Jika anda pergi sendiri kemana-mana cawangan Shaklee (branch) tidak perlu membayar tambahan kos penghantaran ini kerana anda boleh membawa pulang terus kit ahli. Keahlian Shaklee perlu diperbaharui setiap tahun (mengikut terma & syarat Shaklee Malaysia).

Apakah yang ada di dalam Shaklee Distributor Kit?

Starter kit shaklee yang baru

Isi dalam lebih padat, mudah di fahami. Product guide ada, marketing guide ada. Yang penting starter kit baru shaklee ini mendapat kelulusan dan diiktiraf oleh MOH (Ministry Of Health) dan Kementerian Kesihatan Lembaga Iklan Ubat (KKLIU).

Di dalam Shaklee Starter Kit ada disertakan Buku Panduan Produk, Katalog, Senarai Lengkap Harga Produk (Ahli & Pasaran), Manual Bisnes, P&R dan lain-lain lagi. TIADA Vitamin Percuma!

Anda makan sendiri tapi belum jadi ahli shaklee? Rugi tau!

New Starter Kit Shaklee lebih modern

Business Guide lebih mudah dan jelas untuk difahami.

Namun jika anda menyertai keahlian Shaklee PERCUMA dengan pembelian minima 200 points sudah pastilah produk yang anda pesan dan bayar itu akan dihantar sekali bersama dengan Starter Kit tersebut!

Wajibkah beli produk setiap bulan untuk mengekalkan keahlian?

TIDAK WAJIB! Sekiranya anda hanya menjadi ahli untuk kegunaan sendiri dan keluarga anda boleh membeli produk yang anda perlukan sahaja dan pada bila-bila masa sahaja. Tidak perlu kekalkan apa jua points pada mana-mana bulan.

WAJIB! Sekiranya anda berhasrat untuk memulakan bisnes bersama Shaklee anda perlu dapatkan dan maintain points tertentu bergantung kepada berapa side income yang menjadi matlamat anda. Jangan risau, kami akan berikan panduan sepenuhnya hingga berjaya.

Apakah kelebihan menjadi Ahli Shaklee?

(1) Harga AHLI. Boleh membeli produk Shaklee dengan HARGA AHLI SHAKLEE.

(2) Bonus TUNAI. Jika rajin berkongsi dengan keluarga dan rakan-rakan boleh melayakkan kita untuk mengumpul points tertentu yang seterusnya boleh melayakkan kita untuk memperoleh Bonus Tunai. Langkah pertama untuk menapak lebih jauh dalam bisnes Shaklee.

(3) Bonus KERETA. Jika memenuhi syarat yang ditetapkan kita layak memperoleh Bomus Kereta.

(4) INSENTIF PERCUTIAN. Jika memenuhi syarat berpeluang untuk merasai percutian VVIP di dalam dan luar negara yang ditajai sepenuhnya oleh Shaklee (tiket penerbangan, hotel, makan, minum dan lain-lain). Untuk trip Antarabangsa pengedar Shakkee Muslim boleh memilih untuk mengerjakan umrah.

(5) Peluang menjana pendapatan sampingan atau sepenuh masa TANPA HAD!

Baca sini Surirumah Bekerja Dari Rumah

Apa kelebihan daftar keahlian Shaklee dengan CahayaVitamin.com?

(1) Akses ke support group Eksklusif kami

Facebook Group tertutup untuk bisnes, blog tertutup dan Telegram Group – Eksklusif untuk ahli sahaja. Pelbagai ilmu dikongsikan bermula dari PRODUCT KNOWLEDGE (Info produk & konsultasi pengambilan). Cara Online Marketing, pengendalian blog, facebook, fanpage dan banyak lagi. Semuanya secara PERCUMA!

(2) Online Coaching 24/7

– bimbingan secara online 24 jam sehari termasuk web seminar.

(3) Offline Coaching

– personal & group coaching, bengkel dan juga pelbagai seminar khas untuk ahli kami sahaja.

Berminat Nak Daftar Ahli Shaklee sama ada makan sendiri atau mulakan bisnes anda?

Orang kata jika tak mulakan langkah pertama bagaimana nak tau potensi diri. Usah terpengaruh dengan bisikan yang mengatakan tak boleh sebelum cuba.

Adakah kita boleh meramal masa depan? Semua orang ingin berjaya namun tidak semua orang mampu mengatur langkah pertama.

Jika ada sebarang soalan atau nak beli vitamin Shaklee sekali dengan daftar jadi ahli, anda boleh terus hubungi KakNur di 017-8437316.

Daftar keahlian Shaklee segera (Ekspres Enrollment)  di Join Now” sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.