Set Berpantang Archive

Show Posts in

Luka Ceaser Bercantum Elok Lepas 10 Hari Bersalin

Kali pertama bersalin secara czer memang mengerikan. Pedih, ngilu, perit semaunya terpaksa ditelan. Nampak mudah kerana tak perlu lalui proses meneran. Hanya perlu menunggu ubat bius meresap, perut siap sedia ditoreh 7 lapisan. Allahuakbar, nebess rasa macam nak pengsan. Tapi, ia satu anugerah terindah buat insan-insan terpilih

Kenapa Ibu Muda Ini Pilih Bisnes Supplement

Kenapa Ibu Muda Ini Pilih Bisnes Supplement | Padan kan tak boleh tidur malam ni sebab minum kopi 😅 anak-anak dan suami dah sedap tidur. Nur masih terkelip-kelip mata nih. Cubalah bukak facebook saja nak tengok status kawan-kawan. Tetiba terpandang satu status nih yang buatkan screen handphone

Lebih Jimat Beli YES Pack Shaklee

Lebih Jimat Beli YES Pack Shaklee | Alhamdulillah bulan ini sahaja satu demi satu kita dihujani dengan pelbagai promosi hebat dari Shaklee pastinya sangat menjimatkan duit poket juga sangat berbaloi dengan pelaburan kesihatan anda dan keluarga 🙂 Salah satu promosi Shaklee yang Nur nak kongsikan adalah lebih jimat

Luarbiasa Berpantang Minum Vivix Shaklee

Luarbiasa Berpantang Minum Vivix Shaklee | Sejak akhir-akhir ini rata-rata customer Nur bertanyakan tentang Vivix Shaklee untuk diamalkan semasa tempoh berpantang. Jadi hari ini terpanggil untuk kongsikan dengan anda review pengguna yang memilih Vivix Shaklee semasa berpantang berpuas hati ada yang merasai pengalaman luarbiasa berpantang minum Vivix®

Sihat, Bertenaga, Cergas Amalkan Set Kehamilan Shaklee

Sihat, Bertenaga, Cergas Amalkan Set Kehamilan Shaklee | Alhamdulillah dah hampir 37 minggu kandungan Nur, sepanjang 37 minggu ini jugalah Nur sangat-sangat konsisten ambil SET KEHAMILAN SHAKLEE sahaja tanpa ambil mana-mana suplemen daripada klinik kesihatan atau hospital. Alhamdulillah dengan izin Allah sepanjang 37 minggu ini Nur tiada alami

Promo Produk Popular Shaklee Sepanjang November 2015

Promo Produk Popular Shaklee Sepanjang November 2015 | Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk Nur war-warkan promo Shaklee awal bulan November ni. Rasa nak lompat bintang sebab Shaklee bagi offer best tau! Jom kita tengok promo produk popular Shaklee sepanjang November 2015 ini 😉 Promo Produk Popular Shaklee
Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org