Penyusuan Archive

Show Posts in

Panduan Menurunkan Berat Tanpa Menjejaskan Pengeluaran Susu Badan

Panduan Menurunkan Berat Tanpa Menjejaskan Pengeluaran Susu Badan | Lepas tempoh berpantang, Nur pasti ramai dikalangan ibu-ibu mengalami peningkatan berat badan. Selera makan jangan cakaplah memang kerap makan terutamanya berasaskan karbohidrat. Pada waktu yang sama bayi baru berusia kurang dari 3 bulan dan ibu-ibu masih menyusukan anak.

Jangan Percaya Lecithin Shaklee Bantu Kurangkan Bengkak Susu

Jangan Percaya Lecithin Shaklee Bantu Kurangkan Bengkak Susu | Entri ni dah berkurun lama duk diam-diam kat dalam draft 😂 tak sempat je nur nak post kat sini (alasankah) sampai dah ada balik promo lecithin bulan november baru teringat balik kisah customer nur nih. Tak nak la cerita

Lebih Jimat Beli YES Pack Shaklee

Lebih Jimat Beli YES Pack Shaklee | Alhamdulillah bulan ini sahaja satu demi satu kita dihujani dengan pelbagai promosi hebat dari Shaklee pastinya sangat menjimatkan duit poket juga sangat berbaloi dengan pelaburan kesihatan anda dan keluarga 🙂 Salah satu promosi Shaklee yang Nur nak kongsikan adalah lebih jimat

Manfaat Set Penyusuan Shaklee

Manfaat Set Penyusuan Shaklee | Set Menyusu Shaklee merupakan antara set Shaklee yang PALING POPULAR sejak tahun 2009. Nur sendiri bermula dengan Set Penyusuan Shaklee pada tahun 2012 asbab ikhtiarkan set penyusuan Shaklee dengan izin Allah diberikan rezeki menyusukan anak sulung Nur sepenuhnya dengan susu ibu hingga umur
Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org