Cara Beli Vivix Murah Untuk Bukan Ahli Shaklee Hanya Pada Bulan November 2017

Disebabkan hari nie 11 November 2017 adalah hari ulangtahun perkahwinan kami yang ke enam tahun, jadinya berbesar hati nak war-warkan kepada anda cara-cara nak beli vivix murah untuk BUKAN AHLI Shaklee hanya pada bulan November 2017.

Jadi kene cepat-cepat rebut peluang ni tau sebabnya tawaran promosi beli vivix murah terbuka hanya untuk BUKAN ahli shaklee sah dari 1-30 November sahaja. Maknanya tinggal 19 hari je lagi.

Oh ya untuk pengetahuan semua, produk-produk Shaklee ni cuma ada 2 sahaja iaitu harga ahli dan harga runcit. Harga ahli ni pula cuma satu harga sahaja untuk semua ahli. Tak ada istilah semakin tinggi pangkat pengedar semakin murah harga ahlinya.

Begitu juga tiada istilah semakin banyak beli, semakin murah harga ahli yang dinikmati. Sama sekali tiada okay.

Jadi berhati-hatilah dengan harga yang anda berurusan itu kalau lebih rendah dari harga ahli. Silap haribulan, jika ada apa-apa kerosakan atau tarikh luput awal pada vivix atau vitamin shaklee murah yang anda beli tue tak dapat warranty dari Shaklee tau.

Tip Beli Vivix Shaklee Murah Untuk Bukan Ahli Bulan November 2017

Tip ni untuk bukan ahli Shaklee sahaja. Sesuai sangat untuk anda yang tengah cari harga vivix shaklee murah, boleh lah baca entri ni sampai habis sebab kejap lagi kami akan kongsikan tips beli vivix shaklee murah dan paling jimat, istimewa untuk bukan ahli shaklee sahaja (yang dah ahli macam kami boleh gigit meja je dan duduk diam-diam)ūüėā

cara beli vivix murah bukan ahli shaklee

Terhad pada bulan November 2017 ini sahaja, cara-caranya ialah:

Beli 2 botol vivix (worth RM950) dan secara automatik anda boleh menikmati;

  • dapat beli vivix dengan harga paling murah di pasaran (harga ahli) syiokk sangat!
  • diskaun serta merta hampir 20%
  • keahlian PERCUMA jimat RM68.90
  • kos penghantaran PERCUMA bernilai RM10.60
  • bonus tunai 5% bernilai RM36.10

Tawaran ini hanya sah untuk 1 twinpack pertama sahaja. Belian kedua selepas itu hanya layak membeli dengan harga ahli biasa.

Serius promosi vivix kali ni murah sangat tau. Kalau dikira anda jimat lebih RM300 berbanding harga jualan biasa. Dan kalau nak dibandingkan dengan harga ahli sedia ada, anda dah boleh jimat lebih RM150! Takkan nak lepaskan peluang best ni?

Jadi untuk anda yang memang berminat dan dah lama ‘aim‘ nak beli Vivix dengan harga murah sangat istimewa untuk bukan ahli Shaklee, ini lah masa yang sesuai dan tepat hanya pada bulan November 2017 ini sahaja.

Cara Beli Vivix Shaklee Murah Untuk Bukan Ahli Shaklee

Anda ada 2 pilihan nak dapatkan Vivix harga lebih murah dan paling penting jaminan kami Vivix ini akan dapat jaminan kualiti dan warranty dari Shaklee (M).

Cara (1): Secara online. Daftar keahlian Shaklee anda terus di laman rasmi Shaklee (M) ini (klik sini). Cari tab “Join Now” di bahagian atas sekali dan isilah maklumat anda. Setelah pendaftaran lengkap, anda akan diberi Shaklee ID (Nombor keahlian) dan password sendiri.

Gunakan Shaklee ID tersebut untuk login ke laman Distributor Login Area. Dan, anda boleh terus beli 2 botol vivix dengan harga promosi. Selepas selesai pembayaran, tunggu sahaja penghantaran Vivix Shaklee terus kepada anda.

Cara (2): Walk in ke cawangan Shaklee. Anda boleh pergi sahaja ke mana-mana cawangan shaklee yang sah dan boleh terus dapat Vivix on the spot. Ingat, hanya ada 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia tau. Selain dari tue, branch tidak sah!

Tapi sebelum anda walk in pastikan anda dah ada ID Shaklee. Jadi, sila isi maklumat di tab “Join Now” (klik sini) dahulu. Bila dah dapat Shaklee ID 7 digit, barulah anda ke branch Shaklee berdekatan. Boleh terus beli 2 botol Vivix dan aktifkan keahlian Shaklee anda di kaunter.

Mudahkan? Atau anda keliru? Tak tahu atau takut tersilap? Takpe, jangan risau boleh terus hubungi kami di 017-8437316 (whatsapp/telegram) untuk kami bantu proses pembelian dan pendaftaran. Senang sangat!

*DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di GELANG PATAH, Taman Nusantara, Setia Eco Gardens, Nusa Bayu, Nusa Idaman, Nusa Indah, Iskandar Puteri. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia. Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

SMS/WhatsApp : cahayavitamin.wasap.my

Daftar keahlian¬†(Ekspres Enrollment)¬†Join Now”¬†dapatkan penjimatan hampir 20%!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Comments(6)
  1. nikkhazami November 11, 2017
    • Nur Razali November 16, 2017
  2. Dedaun Comel November 12, 2017
    • Nur Razali November 16, 2017
  3. shima November 12, 2017
    • Nur Razali November 16, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org