Berjumpa Kembali Selepas 20 tahun Disebabkan COD Produk Shaklee

Berjumpa Kembali Selepas 20 tahun Disebabkan COD Produk Shaklee ~ Hi semua, bila baca tajuk macam suspens je kan. Sebenarnya takda apapun. Saja nak kongsikan pengalaman KakNur COD vitamin shaklee Jumaat lepas. Customer ni sebenarnya kawan KakNur masa tingkatan satu di Sekolah Menengah Seri Perling, Johor Bahru.

Lepas 20 tahun kami berjumpa kembali asbab Vitamin Shaklee. Biasanya bertanya khabar melaui aplikasi whatsapp sahaja. Lepas 20 tahun kami tak pernah jumpa lagi. Sebenarnya rasa neves jugak biasa la KakNur ni pemalu orangnye 😅 sebab tue la bisnes shaklee ni bermula dengan online disebabkan malu sangat nak jumpa orang. Heheh

Pengedar shaklee palin aktif di gelang patah

Berjumpa Kembali Selepas 20 tahun Disebabkan COD Produk Shaklee

Sahabat KakNur sebelum ni memang pengguna produk Shaklee. Antaranya vitamin c, alhamdulillah sebelum ni kerap jugak demam selesema lagi 1 bekerja kat dalam bilik berhawa dingin jadikan kulit kering. Lepas consume vitamin C selesema tue berkurang jarang-jarang dah kena. Kulit pun tak kering sangat macam sebelum ni. Bila dengar feedback gitu rasa senang hati.

Serasi dengan vitamin c shaklee

Masa COD vitamin Shaklee, kawan KakNur ada repeat order Vitamin C selain tue ada ESP, Bcomplex dan Omega Guard. Mudah-mudahan diberikan kesihatan yang baik. In Shaa Allah.

Terima kasih sebab sudi bermuamalah dengan kami. Kalau bukan kerana order vitamin shaklee tak tau bila kita dapat berjumpa kan selepas 20 tahun. Tempoh yang agak lama kalau nak ingat balik.

Jika ada sebarang soalan atau nak beli vitamin Shaklee sekali dengan daftar jadi ahli, anda boleh terus hubungi KakNur di 017-8437316.

Nur Razali – Pengguna dan Pengedar Shaklee Gelang Patah

Daftar keahlian Shaklee segera (Ekspres Enrollment)  di Join Now” sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org