Bekalan Suplemen Asas Jemaah Haji

Bekalan Suplemen Asas Jemaah Haji ~ Assalamualaikum dan hi semua. Terima kasih sudi singgah blog KakNur. Hari ini KakNur nak kongsikan dengan anda pengalaman Mentor Shaklee kami, dikongsikan di facebook peribadi beliau iaitu Master Dato’ Haji Roslan Ghazali atau lebih mesra dipanggil ayahanda berkenaan dengan suplemen yang diamalkan sendiri oleh beliau semasa menunaikan ibadah haji yang lalu.

BEKALAN SUPLEMEN SHAKLEE JEMAAH HAJI

Pengalaman Haji pertama Ayahanda pada 1988 (umur 28 tahun) beri pengajaran berguna agar jemaah haji perlu menjaga kesihatan supaya kesempurnaan ibadah dapat dilaksanakan.

Oleh kerna jemaah perlu menempuh perjalanan yang panjang dalam cuaca yang tidak biasa serta keadaan bersesak dengan muslims dari pelbagai negara dan bangsa tambahan lagi yang menarik haji memerlukan tenaga dan kesihatan yang optima.

Jika anda ada saudara mara atau ibu ayah yang dapat jemputan Ilahi elok di kongsi bekalan ini atau di beri sebagai hadiah besar pahala dan murah rezeki anda. Percayalah.

Suplemen Asas Jemaah Haji

Set Asas Jemaah Umrah Haji Shaklee

1. Herbal Cream untuk sapu pada tumit yang pecah dan dijadikan minyak urut bagi kaki dan tangan yang lengoh. Juga boleh di sapu pada bibir yang kering dan pecah. Sapu di kepala selepas cukur bertindak sebagai ubat kelumumur.

2. Nutriferon amat penting bagi meningkatkan sistem imun. Kos rawatan di sana mahal. Vitamin pun mahal. Batuk mereka satu bilik jika tidak di kawal.

3. Performace Drink air tenaga menggantikan elektrolit yang hilang serta dapat membantu mengelakkan kekejangan otot.

4. Vitamin C 500MG juga untuk tingkatkan imun badan dan mencegah demam juga selsema.

5. B-Complex merupakan energy vitamin, anti stress baik juga untuk saraf halus (niacin dalam B-Complex)

6. Ostematrix pula bagi yang selalu alami cramp (kaki kejang), lenguh dan kebas-kebas. Kuatkan tulang dan kurangkan sakit (natural transquilizer).

7. Vita-lea pula adalah multivitamin multimineral yang baik untuk menampung diet agar cukup keperluan harian (Daily Value) dapat cergaskan badan.

Untuk makluman anda Dato’ Ustaz Daud Che Ngah bekas pengarah Tabung Haji adalah pengguna setia shaklee lebih 17 tahun. Saya bersama beliau berkongsi tentang produk shaklee di kursus haji sejak tahun 1999 lagi.

Sumber FB : Roslan Ghazali

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee di Gelang Patah, Taman Nusantara, Nusa Idaman, Nusa Bayu, Setia Eco Garden dan Iskandar Puteri. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia. Untuk order produk, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

WhatsApp: 017-8437316
Follow Instagram : @cahayavitamin_com untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now” sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Comments(6)
  1. ira August 10, 2017
    • Nur Razali September 7, 2017
  2. Noriza Abdul Rahman August 11, 2017
    • Nur Razali September 7, 2017
  3. Khairul Zamri August 16, 2017
    • Nur Razali September 7, 2017
Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org