Allahuakbar Muka Aku Dah Senget!

Allahuakbar Muka Aku Dah Senget! Mulut tak boleh tutup, mata tak boleh tutup rapat air mata mengalir. Pipi sebelah kanan tak boleh gerak langsung, telinga rasa bengang sakit, sakit sangat.

Bila bercerita tentang Bell Palsy, terus terbayang wajah-wajah selebriti terkenal dunia antaranya Pierce Brosnan, Sylvester Stallone, Katie Holmes dan ramai lagi yang pernah menjadi pesakit Bell Palsy. Boleh lihat sini lebih lanjut.

Ikhtiar vivix bell palsy

Hari ini ada lagi 1 kisah yang dikongsikan oleh Puan Zura apabila beliau diuji dengan penyakit Bell Palsy disaat masih menyusukan anak beliau.

Pada Julai 2016 zura di serang bell palsy.

Bangun je tidur, macam biasa zura akan minum air tiba-tiba air meleleh keluar dari mulut, pelik tapi buat tak layan. Bila basuh muka ketika wuduk, kali ni air masuk dalam mata makin bertambah hairan.

Allahuakbar Muka Aku Dah Senget!

Selesai solat subuh, cuba cari info sambil-sambil tengok muka di cermin. Allahhuakbar muka aku dah senget!

Mulut tak boleh tutup, mata tak boleh tutup rapat air mata mengalir. Pipi sebelah kanan tak boleh gerak langsung, telinga rasa bengang sakit, sakit sangat.

Sebelum ni ada zura baca terbaca tentang Bell palsy dari perkongsian seorang rakan tapi masih rasa ragu2 sama ada zura di serang minor stroke atau bell palsy.

Tengah hari suami balik untuk lunch baru zura mintak dia tengokkan muka dan bagi tahu zura di serang bell palsy.

Doktor Sahkan Diserang Bell Palsy

Bila kami buat pemeriksaan di hospital. Yes! doktor sahkan zura di serang Bell palsy

Bermulalah episod terpaksa ambil steroid dan terpaksa berhenti menyusukan Izzara Nasuha.

Seminggu pertama zura rasa berat sangat bukan sebab muka dah senget tapi sebab terpaksa stop menyusukan anak.

Bayangkan anak yang 24 jam dengan maknya tapi bila merengek minta susu maknya tak dapat bagi. Sedih teramat sangat  susu pula terpaksa pam dan buang.

Anak susah tidur malam. Rasa stress anak menangis nakkan susu tapi tak boleh nak bagi.

Sampai zura kata pada suami, ‘ummi tak kisah pon muka ummi senget tapi ummi tak sampai hati tengok anak nangis-nangis nak susu macam ni’

Zura buat keputusan hanya seminggu zura ambil steroid dan cuba ikhtiar dengan mengamalkan supplement, tentu shaklee pilihan utama zura.

Waktu tu zura berserah ja pada Allah jika dengan supplement ni zura sembuh Alhamdulillah, jika terpaksa berwajah senget seumur hidup pon zura terima.

Ikhtiar Bell Palsy Dengan Pengambilan Nutrisi Shaklee

bell palsy ikhtiar kan shaklee vivix

zura consume special dose VIVIX, Vitamin E, OMEGA, BComplex dan seminggu sekali zura akan buat rawatan fisioterapi dan acupuncture.

Senaman muka untuk pesakit bell palsy pon ada zura amalkan di rumah.

Alhamdulillah senyuman kembali mekar dibibir walaupun belum sembuh 100%. (Puan Zura)

Cara Order Vivix Shaklee

Jika anda rasa perkongsian ini bermanfaat, silalah kongsikan kisah Puan Zura ini kepada kawan-kawan pesakit Bell’s Palsy yang anda kenal. Semoga sedikit sebanyak dapat meringankan beban mereka. Insya Allah.

Sekiranya anda ingin menghadiahkan suplemen Vivix kepada mereka, ataupun untuk kegunaan sendiri, ada 2 pilihan untuk beli Vivix:

Anda ada 2 pilihan untuk beli Vivix Shaklee pada harga murah:

Cara 1: Secara online. Beli terus di laman eSell Shaklee (1 botol Vivix) dengan harga RM503.50. Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

Kami sediakan 7 Langkah Mudah dan Cepat Beli Vitamin Shaklee Secara Online dengan Esell.

Cara 2: Jadi, untuk penjimatan berganda, WhatsApp kami di 017-8437316 untuk kami bantu anda daftar ahli & buat pembelian 2 botol Vivix. Jimat banyak bila daftar ahli, tau! 😀

Oh ya sebelum terlupa 😁

Tahukah anda? Produk Shaklee hanya boleh dibeli dari pengedar Shaklee yang sah, iaitu orang perseorangan. Bukan dari laman e-commerce yang kita tidak tahu siapa penjualnya.

Jadi, hati-hati yah beli vivix murah melampau dari laman sebegini. Risau, ok. Entah-entah produk dah luput tarikh, ataupun tiruan. Lagipun, siapa nak consult anda tentang cara makan Vivix nanti? Siapa yang nak beri after-sale servis? Fikir-fikirkan 😊

Yang pasti, tiada Warranty untuk belian produk Shaklee di Laman e-Commerce.

Untuk pertanyaan lanjut hubungi kami nombor tertera di bawah 😊

*DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di GELANG PATAH, Taman Nusantara, Setia Eco Gardens, Nusa Bayu, Nusa Idaman, Nusa Indah, Iskandar Puteri. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia. Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

SMS/WhatsApp : cahayavitamin.wasap.my

Daftar keahlian (Ekspres Enrollment) Join Now” dapatkan penjimatan hampir 20%!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org