Show Posts in

Panduan Menurunkan Berat Tanpa Menjejaskan Pengeluaran Susu Badan

Panduan Menurunkan Berat Tanpa Menjejaskan Pengeluaran Susu Badan | Lepas tempoh berpantang, Nur pasti ramai dikalangan ibu-ibu mengalami peningkatan berat badan. Selera makan jangan cakaplah memang kerap makan terutamanya berasaskan karbohidrat. Pada waktu yang sama bayi baru berusia kurang dari 3 bulan dan ibu-ibu masih menyusukan anak.

Jangan Percaya Lecithin Shaklee Bantu Kurangkan Bengkak Susu

Jangan Percaya Lecithin Shaklee Bantu Kurangkan Bengkak Susu | Entri ni dah berkurun lama duk diam-diam kat dalam draft 😂tak sempat je nur nak post kat sini (alasankah) sampai dah ada balik promo lecithin bulan november baru teringat balik kisah customer nur nih. Tak nak la cerita

Promosi Hebat Bulan November 2016

Promosi Hebat Bulan November 2016 | Hari ini hari pertama bagi bulan November. Tahniah buat semua anak didik team cahayavitamin atas kejayaan closing semalam 😊 Seperti biasa Nur nak war-warkan promosi hebat bulan November 2016. Apa yang shaklee tawarkan untuk kita semua sepanjang bulan November ni? Pastinya

Spencer Jadi Penyebab Roger Barnett Beli Shaklee

Spencer Jadi Penyebab Roger Barnett Beli Shaklee | Budak comel ini namanya Spencer, anak Mr Roger Barnett, owner Shaklee. Spencer lah jadi penyebabnya kenapa dan mengapa Roger Barnett, seorang billionaire membuat keputusan untuk memiliki Shaklee dengan harga 310 Juta USD sebagai salah satu cabang perniagaan keluarga mereka. Selain
Copy past blocker is powered by http://jaspreetchahal.org